Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
furcsahetkoznapok

Mia Redway_IV.

furcsahetkoznapok · 1 hete
Korom sötét van, semmit nem látok. Futok, ahogy a lábam bírja. Nem merek hátranézni, félek ha megteszem üldözőm elkap. Rettegés járja át minden porcikám. Apró fényfoltot fedezek fel magam előtt, arra veszem az irányt. Érzem, hogy a tüdőmbe már alig jut némi levegő.  Amikor egészen közel kerülök a fényhez talpam alól elfogy a talaj. Zuhanni kezdek. Hosszú, végtelennek tűnő esésem közben anyámat látom, amint mosolyog. Ha belegondolok sosem láttam még mosolyogni vagy nevetni, de jól áll neki. Arca ragyogóan szépnek és kedvesnek tűnik. Szeretném megérinteni és hozzászólni. De nem teszem. Csak nézem és gyönyörködöm benne. El sem akarom hinni, hogy ez a csodálatos nő az én anyám. Képe hirtelen elillan, újra a feneketlen sötétség rabja vagyok. Lebegek, majd olyan fájdalmasan érek földet, hogy úgy érzem kettétörtem.
Hatalmasat rúgok, verítékben úszom és kapkodom a levegőt. Kell néhány perc, hogy magamhoz térjek és megnyugodjak, hiszen csak álmodtam. Nagyon ritkán szoktam álmodni, legalábbis legtöbbször nem emlékszem rá. Az órára pillantok, hajnali fél öt van. Próbálok visszaaludni, de már nem sikerül. Kimegyek a konyhába. Anyám már nincs ott és az üveg sincs. Minden bizonnyal megitta a maradékot és a saját szobájába ment. Főzök egy kávét. Általában sok cukorral és tejjel iszom, most csak tejet öntök bele, abból is csak keveset. Kimegyek a teraszra. Csípős hideg van, ezért visszamegyek a dzsekimért. Jól esik, ahogyan a forró italt kortyolom. Kiveszem a kabátom zsebéből a cigarettát és meggyújtok egy szálat. Nagyjából tizenöt évesen szoktam rá. Nem tudom anyám tudja e, hogy dohányzom, de nem is érdekel. Minden bizonnyal őt sem. Visszamegyek a szobámba és a telefonomat veszem elő. Nincs nem fogadott hívás. Megharagszom Susra és megfogadom, hogy nem fogok hozzászólni. Pedig az egyetlen ember, aki számomra a társaságot jelenti évek óta. Egy sms-t akkor is küldhetett volna. Különben is, amikor nem vagyunk együtt akkor is egyedül vagyok és jól megvagyok magamnak. Ez persze nem igaz, csak magammal is próbálom elhitetni. Szükségem lenne emberi kapcsolatokra, mint bárki másnak. De nem nyitok senki felé. Nem bízom senkiben. Hogy is lehetne valakinek más emberekkel jó és normális viszonya, ha a saját anyjával sincs kapcsolata? Nyilvánvalóan sehogy...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
furcsahetkoznapok
"Az írás, legalábbis átmenetileg, kiégette belőlem a valóság tudatát. Azt hiszem, végső soron ez is a dolga. Írjon az ember jót vagy rosszat - eltelik vele az idő." (Stephen King)