Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
furcsahetkoznapok

Mia Redway_V.

furcsahetkoznapok · 1 hete
Bár fáradt vagyok és szívem szerint még visszafeküdnék aludni, zuhanyozni indulok. Anyám  is ébren van már, eljön mellettem a folyosón, de rám sem néz. Én is csak futólag pillantok rá. Az arca sápadt, szemei beesve és karikásak. Köze sincs az álmomban megjelent önmagához. Mielőtt nekiállok zuhanyozni beállok a tükörbe és végig mérem magam. Nagyjából 168 cm magas vagyok, átlagos testalkatú. Derékig érő, fekete hajam valamelyest hullámos, de nem teljesen. Nagy, mélybarna szemeimet hosszú szempillák keretezik. Nem hasonlítok anyura. Legalábbis a mostani anyura nem. Körülbelül velem egy magas, és borzasztó sovány. Az ő szemei zöldek és a szempillái rövidek. A haja természetes vörös, nem tudom pontosan meddig ér, mert mindig kontyolva hordja, de rövidebbnek tűnik az enyémnél. Biztosan apura hasonlítok jobban, de képet sajnos nem láttam róla sosem. Régebben kértem anyámtól, de azt mondta nincs, én meg nem erőltettem a dolgot. Miután letusoltam és felöltöztem elindulok otthonról. Bár tavasz van, az idő még mindig hűvös, majdnem olyan, mint reggel volt.  A fák rügyeznek és itt-ott madarakat is lehet már látni. Nagyon remélem, hogy lassan melegebb időjárásra számíthatunk. A park felé veszem az irányt. Amikor odaérek két srác és egy lány van ott. Csak az egyik padot foglalják, így a távolabbira letelepszem és elmélázok a dolgon, hogy ők vajon miért nincsenek otthon. Hiszen korán van még, ráadásul vasárnap. Talán ők sem szeretnek otthon lenni? Ha nem, akkor mi az oka? Valószínűleg nem csak nekem problémás az életem. Éppen ezen agyalok, amikor a lány csodálkozó, eddig halk hangja megszakítja gondolataimat.
-	Na nee. Én ezt nem hiszem el – mondja.
-	De, hidd csak el. Biztos helyről tudom – feleli az egyik fiú.
Ezután néhány percig a korábbi halk suttogó hangnemre váltanak vissza. Nem sokkal ezután fogják magukat és lelépnek. Fogalmam sincs miről beszélhettek. Talán valamilyen híres előadó jön a városba, de mást nem hallottam a beszélgetésből. Jó két és fél órát ücsörgök még a parkban és csak figyelem a járókelőket. Mind normális emberek, nem olyanok, mint én. Rám se néz egyik sem, mintha ott sem lennék. Talán ott sem vagyok...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
furcsahetkoznapok
"Az írás, legalábbis átmenetileg, kiégette belőlem a valóság tudatát. Azt hiszem, végső soron ez is a dolga. Írjon az ember jót vagy rosszat - eltelik vele az idő." (Stephen King)